Anette Kristensen

Tittel på workshop/kurs

Lørdag og søndag: Grounding Hatha-yoga

Grounding Hatha-yoga

Hatha-yoga har med sine tantriske røtter blitt praktisert i over 5000 år. Workshopen har som hensikt å
bringe deg ut av hodet og inn i kroppen ved hjelp av pusteøvelser, fysiske øvelser (asanas) og en
avsluttende meditasjon. En herlig start på dagen som åpner sansene!

Hvorfor bør du være med på denne workshopen? 

Denne økten passer for de aller fleste! Du trenger ingen forkunnskaper, men ta gjerne med en flaske med vann. Du vil bli varm, men ikke svett.

Hvordan gjennomføres workshopen?

Gruppetimer, ingen fysisk interaksjon med andre, avsluttes med meditasjon.

Om Anette

Etter 10 år som praktiserende zen-buddhist og yogainstruktør, tok Anette nylig steget inn i den tantriske verden for å videreutvikle min åndelige praksis. På kort tid har hun oppnådd en dypere tilknytning til sin partner og lettere fått tilgang til sin bevissthet.

Anette er halvt dansk,født i Bergen, bosatt i Son. Utdannet sykepleier (2014), samt innen reiselivsledelse (2009). Møtte den berømte "veggen" julen 2011. Famlet desperat rundt innenfor rammene for skolemedisin uten særlig bedring, for så å prøve yoga og meditasjon, noe som på mange måter ble hennes redning. Hun ble sertifisert PUST-yoga instruktør i 2012, og har siden da hatt 2-6 yoga og meditasjonsgrupper i uken. Er naturist, og har hver sommer når været tillater, nakenyoga på Sjøhaug naturistcamping. Driver nettstedet kronisksyk.no som publiserer populærvitenskapelige artikler for å øke livskvalitet og opplevelsen av god helse til tross for kronisk sykdom.