Annie Tønnesen

Tittel på workshop/kurs

Lørdag: Fjærens magiske kjærtegn

Lørdag: Pust deg til orgasme

 

Fjærens magiske kjærtegn

Denne workshopen holdes for deg som har lyst på mer kunnskap og mer nytelse med bruk av fjær i egen seksuell nytelse eller med partner. 

Fjær har en en sterk symbolverdi. Både i forhold til fred, kjærlighet, tillit og trygghet. Vingene til fuglen er et kjent og kjært bildespråk. Mykt, vakkert og fjærlett, men likevel kraftfullt og virksomt. 

Du blir tatt med på en 2 timers reise med bruk av ulike fjær i ulike lengder og hardhetsgrad for ekstra nytelse for å pirre din egen eller din partners magiske kropp. Workshopen gir deg ny innsikt i hvordan du liker å bli berørt eller bli kjærtegnet på din hud, og opplevelsen av å være tilstede her og nå. 

Det kreves ingen forkunnskaper. Ha på t-skjorte/singlet, bevegelig benklær å gå barbeint.
Husk matte og vannflaske!

Lytt til podcasten: Fjærens magiske kjærtegn: 

Hvorfor bør du være med på denne workshopen? 

Etter dette vil du sitte igjen med konkrete øvelser og erfaring med bruk av fjær i ulike størrelser og hardhetsgrad. Kanskje du også vil bli kjent med nye erogene soner å få mer nytelse med deg selv og eventuell en partner.

Hvordan gjennomføres workshopen?

Øvelsene er todelt. Første time er individuelle og andre deler vi to og to eller fire og fire. Alt i forhold til antall påmeldte.

Dette er et praktisk kurs som består av å benytte fjær på egen og andres kropp. Du vil også få konkrete stresshåndteringsteknikker og pusteteknikker som kan forsterke nytelsen samtidig. For de som kun ønsker alene er det også en mulighet. Bare gi beskjed til meg for workshopen.

Om Annie

Annie er sexologisk rådgiver og holder kurs, workshop, parterapi og har klienter. Hun har holdt workshop med fjærens magiske kjærtegn på Nytfestivalen i Oslo og Tromsø i 2022 med gode tilbakemeldinger fra kursdeltagere. Hun holder også kurs i pust til orgasme og er forfatter av Norges første bok om onani. Hun er også mindfulness og mental trener samt sertifisert stress coach fra Danmark. Hun ser at hennes klienter har stort behov for å
jobbe med oppmerksom nærvær for å være mer tilstede i nytelsen. Hun har firma Annie er sexologisk rådgiver og holder kurs, workshop, parterapi og har klienter. Hun har Annie er sexologisk rådgiver og holder kurs, workshop, parterapi og har klienter. Hun har firmaene reduserstress og sexologakutten og podcaster til firmaene.
 www.sexologakutten.no og www.reduserstress.no

Velkommen verdifulle menneske