Elin Enger

Hvilke workshops holder Elin?

Lørdag: Sanselig kvinnesirkel
Søndag: Ditt ekstatiske liv, fra prestasjon til nytelse

 

Sanselig kvinnesirkel

Velkommen til en oase av tilstedeværelse, sanselighet, frigjørende bevegelse, inspirasjon og fellesskap. Vi praktiserer sanselig tantra, danser, deler og puster sammen. Du inviteres til guidede meditasjoner og metoder for økt forbindelse til deg selv. Du får også mulighet til å utforske potensialet for nytelse i din egen kropp gjennom påkledde øvelser i trygge rammer. Alt for å innby til et mer levende liv. 

Du er velkommen som du er. Alle øvelser guides du inn i, ingen forkunnskaper nødvendig.  Ta med en yogamatte og et teppe/sjal, vannflaske og det du ellers trenger for å ha det komfortabelt. Ha på deg klær som egner seg for bevegelse og dans, gjerne flere lag så temperaturen kan reguleres. Ta gjerne med en dagbok og penn for refleksjon underveis og etterpå.

Etter parallelle kvinnesirkler og mannsirkler, fører vi gruppene sammen for en prosess hvor vi lar
energiene møtes og virke sammen. Vi gjør felles øvelser for forbindelse og integrerer til slutt. 

Hvorfor bør du bli med på denne workshopen? 
Kvinnesirkelen er for deg som ønsker kraft, flyt og fellesskap. Du får koble deg på din kreative, skapende livsenergi. Sirkelen innbyr til å fordype ditt forhold til deg selv, din egen kropp og dine følelser, og slikt arbeid kommer alle dine relasjoner til gode. 

Hvordan gjennomføres workshopen?
Sirkel med deling, meditasjon, dans og praktiske øvelser

 

Ditt ekstatiske liv, fra prestasjon til nytelse

Mange av oss har blitt sosialisert inn i seksualiteten som en arena hvor det kjennes som at vi må prestere. Ved å oppleve øyeblikket gjennom vår sanselige kropp, kan vi være tilstede for opplevelsen i stedet for å være i prestasjonsmodus. Og med det er veien kortere til nytelsen.  I denne workshopen ser vi nærmere på hvorfor nytelse er viktig og hvordan vi kan legge til rette for gledeskjemikaliene i egen kropp. Vi ser på hvordan vi kan leve med tenning i hverdagen og bruke den seksuelle, kreative skapende energien vi kultiverer gjennom tantrisk praksis til å skape ekstatiske liv -  liv vi trives i.
Ta gjerne med en dagbok og penn for refleksjon underveis og etterpå.

Hvorfor bør du bli med på denne workshopen?  

Denne workshopen er for deg som ønsker å leve med tenning i hverdagen og skape et ekstatisk liv. Hvordan innbyr tantra til frigjøring og spirituell utvikling? 
Vi praktiserer energisublimering for å la energien stige, og snakker om hvordan vi med tantra kan oppleve usedvanlige opplevelser i et vanlig liv. Deltagerne gis et fundament for å kunne bruke sin kreative, skapende livsenergi til å skape et ekstatisk liv. Det kommer andre til gode også, for da har vi mer å gi.

Hvordan gjennomføres workshopen?
Foredrag og inspirasjon, meditasjon og praktiske øvelser.

 

Om Elin

Elin Enger er tantralærer og forfatter av boken LYST, som handler om tantra og kommer ut på Aschehoug våren 2023.  Elin brenner for å hjelpe mennesker finne gløden og gleden med tantra, og er grunnlegger av Tantrafestivalen på Gjøvik. Hun har studert hos ulike tantralærere både her i Norge og internasjonalt, og er sertifisert tantralærer i regi av det spanske Innercamp-akademiet. Elin har 15 års erfaring i å guide kvinner mot tilstedeværelse, egenkjærlighet og livskraft, som sertifisert doula. Ellers arbeider hun som redaktør og informasjonsmedarbeider, driver småbruk, er mamma til fire trollunger og i et tantrisk kjærlighetsforhold.

elinenger.com
tantrafestivalen.no