Elise Ain Adamsrød og Jan-Magne Torp

Tittel på workshop/kurs:

Fredag: Tantrisk sex for par

Lørdag: Introduksjon til Tantrisk Alkymi

 

Tantrisk sex for par

Parkurs for de som ønsker å starte sin tantriske reise sammen. Dere lærer
renselsesmeditasjon som setter dere i stand til å møte hverandre med intimitet og nærhet, og flere andre grunnleggende teknikker for å utforske tantrisk sex sammen. Kom med en partner du har en intim relasjon til. Øvelsene vil være med klær på.

Hvorfor bør du være med på denne workshopen?

For de som søker mer intimitet og nytelse i parforholdet.

Hvordan gjennomføres denne workshopen?

Kort introduksjon av tantra og tantrisk sex, en kort gruppeøvelse før vi går videre til individuelle meditasjonsøvelser og pusteteknikker og intimitetsøvelser sammen med partner. Diskusjoner i plenum etter hver øvelse.

 

Introduksjon til Tantrisk Alkymi

På dette kurset får du en helhetlig introduksjon til hvordan du kan bruke Tantrisk Alkymi som en vei til selvutvikling og frigjøring. Vi går gjennom og forklarer de syv prinsipper fra Tantrisk Alkymi som alle sier noe om hvordan man kan arbeide med seg selv for å få økt livsglede, frihet og nytelse. Foredraget gir et teoretisk rammeverk med gjenkjennelige, praktiske eksempler fra livet, og innbyr til samtaler om livsfilosofi og holdninger. Du er hjertlig velkommen til å delta og bidra med dine synspunkt.

De 7 prinsippene er:

  • Hver mann og kvinne er guddommelig
  • Seksuell energi er livskraften
  • Respekter deg selv!
  • Vær én
  • Lær å gi og å motta
  • Sex er en øvelse i frihet
  • Transformasjon er både et valg og en prosess

 

Hvorfor bør du være med på denne workshopen?

 De blir vist en filosofisk og teoretisk ramme på sin tantriske vei som kan gi de fokus og retning i livet og i sin egen selvrealisering.

Hvordan gjennomføres denne workshopen?

Foredrag og samtaler

 

Om Elise og Jan-Magne

Elise og Jan-Magne har praktisert tantra sammen i seks år. De har begge lang erfaring fra meditasjon, yoga, alkymi, Golden Dawn og ulike mysterietradisjoner.

De er grunnleggerne av Tantrisk Alkymi. Som åndelige lærere er de pragmatiske med tro på at det ikke finnes én vei som passer alle.


 Vi brenner for å hjelpe par til å komme nærmere hverandre for økt nytelse og vise de hvordan de kan bruke seksualiteten som et fokus i selvutvikling.