Grete Løvfall Andresen & Hilde Aradia Holten

Tittel på workshop:

Lørdag: Workshop i tantrisk massasje

Workshop i tantrisk massasje

I Tantra anser vi kroppen som hellig, vi søker å møte den med varsomhet og respekt slik at vi kan begynne å erfare skjønnheten i berøring med dypt nærvær. Vi ønsker å la deg erfare det å gi og motta nytelse uten at den blir kroppsfiksert eller seksualisert, uten å måtte føle behovet for å erobre.

Denne Tantriske massasjen gir mulighet for å oppleve dyp ro samtidig som kroppens livskraft vekkes på en varsom måte.
Under en workshop lærer du å stimulere kroppens naturlige erotiske flyt uten at den inneholder massasje av genitalier eller underliv. Treningen ligger i det å komme i kontakt med energien bakenfor, slik at den kan åpne for en dypere kontakt innover, dette kan bane vei for økt ro og livsglede i hverdagen.


Selv om vi anbefaler det, er det ingen krav om å være naken når du mottar massasjen. Du bestemmer selv om du vil ha på klær som truse/boksershorts og/eller bh.

Workshopen er åpen for par. Single bør derfor avtale med en annen singel før workshopen starter. Spør kurslederne, det kan være en annen singel som har meldt seg, som også gjerne vil være med. ;)

Hvorfor bør du være med på denne workshopen?

De som er nye i Tantra opplever ofte at denne massasjen er en fin måte å bli kjent med Tantra. De som er øvet i Tantra opplever ofte at vår massasje kan hjelpe de enda litt dypere inn til seg selv. Dette er en massasje som kan være til hjelp ved personlig utvikling da den ofte oppleves som utvidende og helende. Det å bli mer bevisst på og få en ny erfaring i hva det vil si å være nær seg selv og et annet menneske, samt en dyp ro samtidig som en kjenner seg fylt, er ofte noe deltagerene sitter igjen med.

Hvordan gjennomføres workshopen?

Under denne workshopen vender vi blikket inn til oss selv gjennom meditasjon, vi skaper nye møtepunkt gjennom en guidet øvelse og samtale. Deretter går vi over i massasjen, hvor vi trener på dybden i nærhet og intimiteten massasjen kan åpne opp for. Vi veileder deg slik at du kan komme i en dypere kontakt med deg selv, finne tilbake til de stille rommene i deg, til den hvisken som veileder din hverdag om du lytter.

Om Grete og Hilde Aradia

Workshopen ledes av Grete og Hilde Aradia som begge er utdannet ved InnerLife- Akademiet, som Tantrika, veiledere og terapeuter, og ved Yggdrasil Sjamanskole som Seniorsjamaner samt fordypning i Spiritual Tantra for women. Sjamanisme finner vi komplementerende med Tantra. Vi har mer enn 20 års erfaring innenfor spiritualitet og personlig utvikling. Vi gleder oss til å se deg!
Grete & Hilde Aradia er to av kvinnene som startet Tantrasenteret i Oslo. Nå tilbyr de individuelle timer, workshop og holder Kvinnesirkel i Son, Oslo og Kongsvinger.