Hilde Røise Bryn

Tittel på Workshop

Lørdag: Erotiske tenningsmønster

 

Erotiske tenningsmønster

Hvert menneske har sin egen unike måte å forholde seg til, og uttrykke
sin autentiske erotiske natur og intimitet.  Det som fungerer for en person kan ha motsatt virkning på en annen og skape murer og misforståelser i nære forhold. 
I denne workshoppen ser vi nærmere på forskjellige tenningsmønster  og hva slags type berøring din kropp og ditt nervesystem trenger for å føle trygghet slik at
du lettere kan åpne  opp for autentisk nytelse og nærhet.

Hvorfor bør du være med på denne workshopen? 

Deltakere vil sitte igjen med en større innsikt om hvordan deres kropp og nervesystem finner trygghet og hva de trenger for å åpner seg opp og føler på connection, nytelse og intimitet. De vil også få en forståelse av at andre kan trenge en helt annen tilnærming enn dem selv uten å dømme det som noe galt.

Hvordan gjennomføres workshopen?

Kurset gjennomføres med et foredrag og deretter øvelser. Man må være villig til å jobbe sammen to og to med korte intervaller av forskjellig type berøring. Man må ha tilgang på noe hud, men det er ikke behov for nakenhet.

Om Hilde

For 12 år siden befant jeg meg desillusjonert og på total bar bakke etter å ha forlatt etnlangt ekteskap i rammene av et kontrollerende og konservativt religiøst samfunn. 

Heldigvis hadde jeg både livsgnisten og nysgjerrigheten min i behold og i påfølgende år har jeg studert tantra, tenningsmønster, traumeterapi, esoteriske arketyper og potensialpsykologi.  

Mitt fokus er på hva som skal til for å skape autentiske, trygge, gode og nære forhold. I tillegg er jeg også opptatt av individets iboende potensiale og evne til å romme livets opp og nedturer.