Kristina Sandmo og Kristoffer Carlin

 Tittel på workshop/kurs

Kjærlighet og takknemlighet

Kjærlighet og takknemlighet

Det nærmeste man kan komme en universell sannhet om oss mennesker er nok at vi alle lengter etter å elske noen og bli elsket. Så hvorfor går vi ikke bare rundt og elsker hverandre? Vi blir alle såra og avvist i barndommen og oppveksten, og lærer å beskytte oss for å overleve. De vi beskytter oss mest mot er som regel de vi ønsker å bli elsket av, som partneren vår.
I denne workshop vil vi invitere dere bak lagene med beskyttelse. Gjennom sanselig berøring og kjærlighetsfulle øvelser vil vi invitere dere til å komme nærmere dere selv og hverandre. Til å åpne hjertet og være sårbare, til å gi og ta imot kjærlighet.

Hvorfor bør du være med på denne workshopen?

Dette er en workshop for dere som lengter etter et ærligere og mer meningsfullt samliv med dypere intimitet. Her kan dere utvikle relasjonen og slippe inn mer nytelse, nærvær og kjærlighet.

Hvordan gjennomføres workshopen?
Vi introduserer og demonstrerer øvelser som deltakerne inviteres til å gjøre med partneren
sin.

 

Om Kristina og Kristoffer

Vi som holder workshop er Kristina Sandmo og Kristoffer Carlin. Vi har levd, elsket og utviklet oss sammen i 13 år.
Kristina er tantralærer, sykepleier og psykoterapeut. Hun er lidenskapelig opptatt av seksualitet, intimitet, kjærlighet og relasjoner. Hun elsker å danse, jobbe med livskraft, og veilede mennesker på indre reiser. Hun mediterer daglig, og er en kvinne som står stødig når det stormer.
Kristoffer er tantralærer og Gestalt psykoterapeut. Han har et stort engasjement for å arbeide med menn og seksualitet, kraft, intimitet og kjærlighet. Han leder mannsgrupper og arrangerer turer i villmarka. Ellers elsker han blant annet å drive med meditasjon, yoga, dans, isbading, og tromming, særlig hvis det foregår ute i naturen.

Link til side