Liv Seiff

Tittel på Workshop

Tantra WarmUp

Shake Up! Welcome to the Pleasuredome

 

Workshop 2: Shake Up! Welcome to the Pleasuredome

Den utsøkt fantastiske Party-versjonen av Livs magiske workshoper. En høyenergiworkshop, hvor vi skal bygge mengder av seksuell energi gjennom kraftig energisk orgasmisk pust og orgasmisk shaking, vill orgasmisk dans og masse klemmer. Vi skal bruke Livs orgasmiske pust – Livs orgasmiske shaking.

Hvorfor bør du være med på denne workshopen? 

En unik opplevelse som får deg til å føle deg så mye bedre, sterkere, villere, mer deg selv – åpne deg for mer kjærlighet, dyp selvbevissthet, seksuell energi og en sterkere forbindelse med en større bevissthet.

Hvordan gjennomføres workshopen?

Workshop med masse heftige øvelser. Orgasmisk pust, orgasmisk shaking, dansing og klemmer.

 

Om Liv

Liv Seiff er et fyrverkeri av en tantralærer som får hele rom til å gå i ekstase, med tantrakonseptet sitt Shake Up! Med enkle men veldig kraftige teknikker, masse kjærlighet, humor og juiciness – jobber hun med å bevege seksuell energi, energi-orgasmer og energi-sex for single og par. Alltid med utsøkt hot musikk som gjør workshopene til en het dampende fest. Hun er et naturtalent – våknet en dag med evnen til å bevege seksuell energi og få energiorgasmer – selvlært Tantralærer, Reikimesterlærer, som lever off-grid, i ærbødighet og pakt med denne vakre planeten, i skogen i Oslo-området.