Monica Josefine Hjelle

Tittel på workshop/kurs

Lørdag: Hva er sammenhengen mellom spiritualitet og seksualitet?
 

Hva er sammenhengen mellom spiritualitet og seksualitet?

Hvordan henger seksualitet og spiritualitet sammen? Er seksualiteten vår kun til for vår egne nytelses skyld eller har vi en seksualitet for at vi skal lage barn og reprodusere oss? Kan den også ha en annen funksjon?

På engelsk har vi begrepet «Sacred sexuality» eller «Hellig seksualitet» på norsk. Hvordan kan vi helliggjøre seksualiteten vår og hvordan kan dette hjelpe oss når vi er på en spirituell utviklingsvei?

I over 2.000 år har særlig kvinner blitt opplært til å undertrykke sin egen seksualitet. Da kvinnen mistet kontakten med sin egen kropp og sin egen form for seksualitet mistet også mennene tilgang til de hemmeligheter som ligger gjemt dypt inne i kvinnens kropp. Hvordan kan vi som kvinner igjen se på vår
egen kroppe som hellig - ja selve tempelet og hvordan kan mannen møte kvinnen slik at hun igjen, etter så mange tusen år med undertrykkelse våger å åpne seg for ham - slik at han gjennom dette kan nå inn til sitt
eget hjerte?

Hvorfor bør du være med på denne workshopen? 
Dersom du er nysgjerrig på tantra så kan dette foredraget inspirere til å bruke tantriske prinsipper og tenkemåter i hverdagen og til å se hvordan menn og kvinner kan støtte hverandre på en spirituell vei.

Hvordan gjennomføres workshopen?
Dette er et foredrag hvor Monica Josefine vil snakke om hennes vei inn i tanra som kvinne. Det vil bli mulighet til å stille spørsmål etter foredraget og hun kommer også til å guide enkle meditasjonsøvelser underveis.

 

Om Monica Josefine

Monica Josefine er utdannet økonom og psykoterapeut og har jobbet som tantrisk massør og veileder siden 2015. Hun jobber med tantrisk massasje i Oslo, Bergen, Stavanger, Porsgrunn og på gården sin i Nordfjord.
Monica Josefine brenner for å formidle kunnskap om tantra og tantrisk seksualitet og holder jevnlig tantrakvelder, kurs og foredrag om disse temaene. Sammen med Renate Hetlevik Andersen lager hun podcasten Tantrika der de deler av sine erfaringer med tantra.

Du finner link til podcasten og mer informasjon om henne på hennes nettside: www.monicajosefine.com