Victoria Dahr og Martin Nygaard

Tittel på workshop/kurs:
Fredag: Grenser, jeg må kjenne mine grenser for å kunne gi utrykk for dem. Hva vil jeg ikke være med på og like viktig, hva vil jeg være med på
Lørdag: Hva er tantra og tantrisk sex. Hvorfor lære det?

 

Workshop 1: Grenser, jeg må kjenne mine grenser for å kunne gi utrykk for dem. Hva vil jeg ikke være med på og like viktig, hva vil jeg være med på?

Vi snakker om hvor godt vi kjenner våre grenser og oss selv. Hva kan vi gjøre for at vi i ettertid ikke skal angre på noe vi var med på eller angre på noe vi sa nei til. Hvordan blir vi mer sikre på oss selv og egne valg. Vi har øvelser for å bli mer bevisst på egne grenser og behov.
På dette kurset blir du mer bevisst på deg selv og egne behov for trygghet.

Hvordan gjennomføres kurset?
samtaler og øvelser.

Workshop 2: Hva er tantra og tantrisk sex. Hvorfor lære det?

Tantra er en livsfilosifi med mange forskjellige uttrykk. Hvordan det praktiserers har endret seg gennom tidene, men det finnes noen retningslijer som de fleste er enige om. Tantra inneærer ikke alltid sex. For andre er den seksuelle delen det viktigste ved tantra. Her snakker vi om ulike retninger og tanker om tantra og tantrisk sex. Hva er annerledes ved tantrisk sex?

Etter dette kurset vil du vite mer om hva tantra innebærer, slik at du kan velge i hvilken retning du vil utdype deg videre.

Hvordan gjennomføres kurset?
samtaler og øvelser

Om Victoria og Martin

Vi har et langt parforhold, som startet i februar 1985 da vi begge var unge. Gjennom bevisstgjøring av hva som ikke fungerte har vi vokst sammen, fått nærmere kontakt, bedre sex, større samhørighet og større lykke i livet.

 

Vi har jobbet med tantra i 11 år og med selvutvikling i mer enn 20 år.
Vi ønsker mer glede for alle mennesker og ønsker å inspirere med det vi har erfart.
Vi er ikke terapeuter, men deler av vår egen erfaring og kunnskap. Vi tror mennesker har mye å gi hverandre og ønsker å skape rom for det.