top of page

Norsk Tantrafestival i Oslo ønsker å samle og styrke det norske tantramiljøet. Festivalen er et non profit arrangement drevet på frivillig basis. Det er en festival der instruktører og utøvere som jobber i Norge kan skape en arena for tantra.

 

Daglig leder er Victoria Dahr og styreleder er Are Hedén, Kjell Myhre tar seg av de frivillige.

 

Vi har et solid festivalteam som består av de mest erfarne innen tantra i Norge. Det er Grethe Rønning, Shalini Lind, Pål Buntz, Kristin Magnus og Jan-Magne Torp.

Norsk Tantrafestival holdes på Sagene Samfunnshus i Oslo. Du kan delta sammen med din partner, en venn eller alene. Alle er velkomne, uansett alder, kjønn eller legning.

 

På Norsk Tantrafestival blir du kjent med utøvere av tantra som holder til i Norge. De fleste er i Oslo-området eller nær omegn. Disse kan du jobbe videre med og gå på kurs hos etter festivalen.

På festivalen er det mange workshops hvor du kan utvikle et bevisst forhold til deg selv, din kropp eller din partner. På festivalen vil du lære om klassisk tantra, seksuell livskraft, spiritualitet, dans og intimitet.

Enten du er erfaren eller nybegynner, så har vi noe for deg!

Victoria september 2019.jpeg

Victoria Dahr

Jeg var på jakt etter noe mer i livet, noe som kunne fylle en følelse av tomhet og jeg prøvde mange forskjellige retninger. I 2011 fant jeg The New Tantra og denne skolen passet for meg. Jeg er glad for at det finnes mange ulike tantraskoler og utøvere.  Da kan alle finne finne noe som passer.


Jeg har et livslangt forhold til Martin Nygaard og sammen har vi 5 voksne barn og 5 barnebarn. Det er fantastisk å kunne utvikle meg sammen med min mann, det er utfordrende og slitsomt men likevel så er det helt riktig.

Jeg holder kvinnegrupper og parkurs

Telefon: 414 00 645   E-post: victoria.dahr@gmail.com    Hjemmeside: hurra.no   Facebook: søk på navnet mitt

Are.JPG

Are Heden

Styreleder og stifter av Norsk tantrafestival.

Jeg er utdannet sivilingeniør og har daglig praktisert yoga og meditasjon helt siden studietiden i
1972. I 2020 begynte jeg også med tantra. Det har gitt meg et rikere liv, og et dypere og mer
levende forhold til andre mennesker og til kjæresten min. For meg har det sanselige og
taktile betydd veldig mye, som jeg har fått utvikle gjennom tantisk massasje. Tantra har også
gitt meg nye perspektiver på bl.a. nestekjærlighet og livskvalitet. Et viktig påfyll i mitt liv på
et område jeg brenner for. 

 

Jeg er veldig glad for å kunne bidra til å styrke det norske tantramiljøet
gjennom en festival. 

Telefon: 99296620    E-post: are@heden.no

Kjell Einar Myhre_edited.jpg

Kjell Einar Myhre

Jeg er 62 år som de siste 5 år har utdannet meg innen Tantra og Tantramassasje hos Innerlife Tantra og går fortsatt der for videreutvikling. Der blir det undervist i hvit Tantra som betyr at det legges stor vekt på det spirituelle og på energiarbeid. Den indre kraften, energien, som vi alle har i oss men mange har glemt, prøver vi og få frem igjen med f.eks massasje. Massasjen innebærer lett og sakte berøring av hele kroppen uten at lingam eller yoni blir berørt

Jeg har jobbet som håndverker siden jeg var 16 år. Begynte med båtreparasjoner og snekring på hus. Siden 1998 har jeg jobbet som fisker i Lofoten, Vesterålen og på Finnmarka med egen båt. I samme periode eide og drev jeg en campingplass i Lofoten.


Nå har jeg pensjonert meg og vil konsentrere meg på heltid med Tantrisk massasje og visdom resten av livet. Jeg praktiserer og tar imot kvinnelige klienter for massasje hjemme på Nesodden og på Tantrasenteret i Oslo.

Telefon: 99731609   E-post: keinarm@online.no    

bottom of page