top of page

Norsk Tantrafestival i Oslo ønsker å samle og styrke det norske tantramiljøet. Festivalen er et non profit arrangement drevet på frivillig basis. Det er en festival der instruktører og utøvere bosatt i Norge kan skape en arena for tantra.

 

Daglig leder er Victoria Dahr og styreleder er Are Hedén, Kjell Myhre tar seg av de frivillige.

 

Vi har et solid festivalteam som består av de mest erfarne innen tantra i Norge. Det er Grethe Rønning, Shalini Lind, Pål Buntz, Kristin Magnus og Jan-Magne Torp.

​​

Dette er den perfekte festival for deg enten du er nysgjerrig på tantra eller er erfaren innenfor feltet. Her vil alle finne noe som passer.

Norsk Tantrafestival holdes på Sagene Samfunnshus i Oslo. Du kan delta sammen med din partner, en venn eller alene. Alle er velkomne, uansett alder, kjønn eller legning.

 

På Norsk Tantrafestival blir du kjent med utøvere av tantra som holder til i Norge. De fleste er i Oslo-området eller nær omegn. Disse kan du jobbe videre med og gå på kurs hos etter festivalen.

Bli med på workshops med tantra-, yoga- og meditasjonslærere av høy kvalitet. Vi samler tantramiljøet i Norge, så om du ønsker å utforske tantra, yoga, mindfulness og pusteteknikker er dette festivalen for deg. På festivalen er det mange workshops hvor du kan utvikle et bevisst forhold til deg, din kropp eller din partner. På festivalen vil du lære om klassisk tantra, seksuell livskraft, spiritualitet, dans og intimitet .Enten du er erfaren eller nybegynner har vi noe for deg!

bottom of page