top of page

Telefon: 91139063   

E-post:post@ga-terapi.no  Hjemmeside:

www.tigerekspressen.dk 

Facebook: www.facebook.com/tigerekspresseninorge

Grethe Rønning

For meg er Tantra er en livsinnstilling og en daglig praksis som favner alle aspekter i livet og som leder frem mot frigjøring og helhet.

 

Jeg har alltid hatt en lengsel i meg, en lengsel etter noe mer, noe dypere, noe høyere, noe sannere, en tørst etter kontakt som virkelig berører. Først ble jeg Gestalt-terapeut, så videreutdannet jeg meg innenfor kropp og traumer og parterapi.  Når vi rundet 2000 begynte jeg med meditasjon og deretter Tantra inspirert av ulike lærere og tradisjoner. Det har vært en konfronterende og frydefull reise!

Jeg har gått en rekke enkeltstående kurs med ulike lærere og tradisjoner siden 2003.

Siden 2011 har jeg vært elev av Anne Sophie Jørgensen, spirituel leder av Tigerens Rede og i 2021 startet jeg Tigerekspressen i Norge. Tigerekspressen er et samarbeid mellom flere kursholdere som videreformidler den forståelse av spiritualitet, prosess og tantra som vi har lært på Tigerens Rede.

Jeg har tatt Tantra Teacher Training ved Institut SkyDancing i Frankrike. Fra 2014 til 2020 drev jeg Heart of Tantra med kurs innenfor Tantra her i Norge.

Pål Buntz_edited.jpg

Pål Buntz

Tantra handler om å være tilstedeværelse i kroppen og i alle fasetter av livet for meg. 
Det handler om å ha kjærlighet til meg selv, mine relasjoner og alt hva jeg foretar meg. 
For å få til det, har jeg vågd å gå saktere, føle mer og lytte mer til hva som er sant og autentisk i og rundt meg. 

Jeg har vært en dypdykker inn i mitt indre i mange år gjennom meditasjon, indre healing reiser, mindfulness og metoder for selv-ransakelse. Jeg er en tantrisk sexolog, grunnlegger av The Wildman og var medskaper i en Tantrisk Sexolog sertifisering utdannelse i Danmark. Jeg har hovedsakelig veiledet menn og holdt mannsgrupper, men også kvinner og par til å finne større tilstedeværelse og nytelse i livet. 

oransje logo (600 × 600 px).png

Shalini Lind

Tilbyr ettårige fordypningsgrupper i Tantra, samt parkurs og Women´s Wisdom – kurs.
Har skrevet en bok om spirituell tantra: «Kjærlighetens Frigjøring»

Jeg har undervist i InnerLifeTantra på heltid siden 2014. Før det tilbød jeg en fireårig utdanning i spirituell psykoterapi.

Utdannet hos Bob Moore og Jes Bertelsen

Kristin Magnus.JPG

Kristin Magnus

Har lang erfaring innen tantra.

EliseAdamsrød JanMagne (1).jpg

Jan Magne Torp og Elise Adamsrød

Har et tantrisk forhold og tilbyr workshops.

Elin Enger_edited.jpg

Elin Enger

For meg er tantra kjærlighetskunst, og noe som er viktig for meg å leve ut i mitt eget liv både i forhold til meg selv og andre. Jeg driver småbruk inspirert av kjærlighet til jorden, er mamma til fire trollunger og i et tantrisk kjærlighetsforhold.

Jeg har studert hos ulike tantralærere både her i Norge og internasjonalt, blant annet Sarita som står i tradisjonen etter Osho. Jeg er sertifisert tantralærer i regi av det spanske Innercamp-akademiet. Har også sertifisering som doula innen tilknytningsomsorg, og over 15 års erfaring i å guide mennesker mot tilstedeværelse, sanselighet, egenkjærlighet og livskraft.

Telefon: 92 300 449    E-post: elin@elinenger.no     Hjemmeside: elinenger.no

Kristina og Kristoffer nytt bilde 1_edited.jpg

Kristina Sandmo  og Kristoffer Carlin

FVi har levd, kjempet, elsket og utviklet oss sammen i 14 år, og er lidenskapelig opptatt av det terapeutiske potensialet i tantra. Som par har vi gått fra å kjempe om hvem som har rett til å omfavne polaritetene i kampens hete. Det vi lærer av kampene gir viktig innsikt på vår vei til dypere intimitet og kjærlighet på lik linje med leken, dansen og nytelsen.

Vi er tantralærere og psykoterapeuter, med tilleggsutdanning innen breathwork og klinisk hypnose. I tillegg til å holde workshops på tantrafestivaler i inn- og utland, arrangerer vi fordypningskurs i Tantra. Vi tilbyr også individuell psykoterapi, hypnose, breathwork, tantraveiledning for par og tantriske seremonier.

Telefon: Kristina 92232133   Kristoffer 98257576    E-post: kristinasandmo@gmail.com    kristoffer@terapikollektivet.no     Hjemmeside: elinenger.no   https://www.facebook.com/profile.php?id=100086458265597

Jon Kåre Larsen.jpg

Jon Kåre Larsen

Tantra er for meg en livsfilosofi som gjennomsyrer hverdagen. Gjennom min praksis som massør, kurs- og workshopholder ser jeg hvilken umiddelbar effekt som tantriske metoder og verktøy har på mennesker.


Oppsummert i en setning: «Verden trenger flere folk som har det godt og som derfor har mer å gi til andre…»

Tantramassør-utdannelse i regi av InnerLife i Norge. Tantralærerutdannelse i regi av InnerCamp-akademiet.

Telefon: 90206997    E-post: relax@forestretreat.no     Hjemmeside: www.hverdagstantra.no     www.forestretreat.no

Circle of sound - Frans og Grethe - .png

Circles of Sound med Grethe Midgaard Torrissen og Frans Hamer

 

Telefon:    E-post: projectcirclesofsound@gmail.com     Hjemmeside: 

Anette Lunde Kristensen bilde.jpg

Anette Lunde Kristensen

Har meditert daglig i seks år, og startet å utforske tantra som supplerende vei for et par år siden. Praktiserer tantra regelmessig sammen med min livspartner for å oppnå en dypere tilknytning både til mennesker og verden.

Utdannet PUST (Hatha) yoga instruktør 2011

Har ukentlige yogagrupper både privat og kommunalt. Tilbyr nakenyoga via Oslo Naturistforening.

Telefon: 0000   E-post: anette@kronisksyk.no     Hjemmeside: www.kronisksyk.no

Terje Olsen _edited.jpg

Terje Olsen

Terje er en middelaldrende offiser og fysiker som gjennom tantra oppdaget at verden er mye større (og mer spennende) enn han trodde. Han er på deltid velværemassør, tantrisk massør og coach ved Tantrasenteret i Oslo og tenker at veien er målet. Han tar fordypningskurs i Tantra hos Shalini på Innerlife og elsker å lære fra alle kilder.

Telefon: 92840497    E-post: terje@godeffekt.no     Hjemmeside: tantrasenteret.no

oransje logo (600 × 600 px).png

Sven-Erlend Anderssen

Jeg lever i et Tantrisk forhold med min samboer Anette, hvor vi er hverandres slipestein og partnere for personlig vekst gjennom skyggearbeid, relasjonsarbeid og Tantrisk praksis.

Jeg er Breathwork-lærer innenfor forskjellige tradisjoner, Buteyko, Wim Hof og Somatic Breathwork, med vekt på pusteteknikker for Traume-release og bedre respiratorisk funksjon. Jeg er også Mindfulness-lærer og meditasjonslærer med erfaring fra mange år i Buddhistisk praksis. Jeg begynner på en utdannelse i Tibetansk Tantrayana Tsa Lung Thigle (form for Tibetansk Kriya Yoga og healing) etter Jul

Jeg driver ukentlige timer med Breathwork og meditasjon i Son

Telefon:    E-post:      Hjemmeside: 

bottom of page