top of page

Telefon: 91139063   

E-post:post@ga-terapi.no  Hjemmeside:

www.tigerekspressen.dk 

Facebook: www.facebook.com/tigerekspresseninorge

Grethe Rønning

For meg er Tantra en livsinnstilling og en daglig praksis som favner alle aspekter i livet og som leder frem mot frigjøring og helhet.

 

Jeg har alltid hatt en lengsel i meg, en lengsel etter noe mer, noe dypere, noe høyere, noe sannere, en tørst etter kontakt som virkelig berører. Først ble jeg Gestalt-terapeut, så videreutdannet jeg meg innenfor kropp og traumer og parterapi.  Når vi rundet 2000 begynte jeg med meditasjon og deretter Tantra inspirert av ulike lærere og tradisjoner. Det har vært en konfronterende og frydefull reise!

Jeg har gått en rekke enkeltstående kurs med ulike lærere og tradisjoner siden 2003.

Siden 2011 har jeg vært elev av Anne Sophie Jørgensen, spirituel leder av Tigerens Rede og i 2021 startet jeg Tigerekspressen i Norge. Tigerekspressen er et samarbeid mellom flere kursholdere som videreformidler den forståelse av spiritualitet, prosess og tantra som vi har lært på Tigerens Rede.

Jeg har tatt Tantra Teacher Training ved Institut SkyDancing i Frankrike. Fra 2014 til 2020 drev jeg Heart of Tantra med kurs innenfor Tantra her i Norge.

Pål Buntz_edited.jpg

Pål Buntz

Tantra handler om å være tilstedeværelse i kroppen og i alle fasetter av livet for meg. 
Det handler om å ha kjærlighet til meg selv, mine relasjoner og alt hva jeg foretar meg. 
For å få til det, har jeg vågd å gå saktere, føle mer og lytte mer til hva som er sant og autentisk i og rundt meg. 

Jeg har vært en dypdykker inn i mitt indre i mange år gjennom meditasjon, indre healing reiser, mindfulness og metoder for selv-ransakelse. Jeg er en tantrisk sexolog, grunnlegger av The Wildman og var medskaper i en Tantrisk Sexolog sertifisering utdannelse i Danmark. Jeg har hovedsakelig veiledet menn og holdt mannsgrupper, men også kvinner og par til å finne større tilstedeværelse og nytelse i livet. 

Shalini.jpg

Shalini Lind

Tilbyr ettårige fordypningsgrupper i Tantra, samt parkurs og Women´s Wisdom – kurs.
Har skrevet en bok om spirituell tantra: «Kjærlighetens Frigjøring»

Jeg har undervist i InnerLifeTantra på heltid siden 2014. Før det tilbød jeg en fireårig utdanning i spirituell psykoterapi.

Utdannet hos Bob Moore og Jes Bertelsen

Kristin Magnus.JPG

Kristin Magnus

Jeg har hatt min egen helbredelses-reise som har ført meg til blant annet Zen-coaching, Tantra og Shamanisme. For meg har det vært å komme hjem. Der ble jeg minnet om hva jeg allerede vet. Det styrket kjernen i meg, og hver dag bruker jeg verktøyene jeg har lært fra mine mange unike lærere. Felles for alt jeg vil tilby deg som min klient er mer selv-aksept, indre selvstyring og selv-kjærlighet. Å gi slipp på ideer og tanker om at det er områder i livet hvor du ikke strekker til. Fri deg fra skam, skyld og frykt så du kan romme mer av det du virkelig er, i glede og åpenhet. Jeg støtte deg i din prosess til å erkjenne at: Du er bedre enn du tror.    Jeg tilbyr sesjoner i Tantra og Zen-coaching

EliseAdamsrød JanMagne (1).jpg

Jan-Magne Torp og Elise Adamsrød

Jan-Magne: Jeg begynte å praktisere tantra og meditasjon i 1997. og ble innvidd i tantra av privat lærer i 1999 og gått i lære siden da. Underviser i tantra sammen med min partner Elise Ain. Mitt hovedfokus ligger på tantra som livsvei og kombinerer teknikker fra både vestlige og østlige tradisjoner.

Elise: Jeg har 200RYT utdannelse innen yoga fra YogaWorks, praktisert daglig mantra-meditasjon siden
2010 og ble innviet i vestlig mysterietradisjon i 2014 der jeg har praktisert tantra, tantriske teknikker og
ritualmagi både med og uten partner/e.

De tilbyr workshops, helgekurs og 1-til-1-veildening

Elin Enger_edited.jpg

Elin Enger

For meg er tantra kjærlighetskunst, og noe som er viktig for meg å leve ut i mitt eget liv både i forhold til meg selv og andre. Jeg driver småbruk inspirert av kjærlighet til jorden, er mamma til fire trollunger og i et tantrisk kjærlighetsforhold.

Jeg har studert hos ulike tantralærere både her i Norge og internasjonalt, blant annet Sarita som står i tradisjonen etter Osho. Jeg er sertifisert tantralærer i regi av det spanske Innercamp-akademiet. Har også sertifisering som doula innen tilknytningsomsorg, og over 15 års erfaring i å guide mennesker mot tilstedeværelse, sanselighet, egenkjærlighet og livskraft.

Telefon: 92 300 449    E-post: elin@elinenger.no     Hjemmeside: elinenger.no

Kristina og Kristoffer nytt bilde 1_edited.jpg

Kristina Sandmo  og Kristoffer Carlin

Vi har levd, kjempet, elsket og utviklet oss sammen i 14 år, og er lidenskapelig opptatt av det terapeutiske potensialet i tantra. Som par har vi gått fra å kjempe om hvem som har rett til å omfavne polaritetene i kampens hete. Det vi lærer av kampene gir viktig innsikt på vår vei til dypere intimitet og kjærlighet på lik linje med leken, dansen og nytelsen.

Vi er tantralærere og psykoterapeuter, med tilleggsutdanning innen breathwork og klinisk hypnose. I tillegg til å holde workshops på tantrafestivaler i inn- og utland, arrangerer vi fordypningskurs i Tantra. Vi tilbyr også individuell psykoterapi, hypnose, breathwork, tantraveiledning for par og tantriske seremonier.

Telefon: Kristina 92232133   Kristoffer 98257576    E-post: kristinasandmo@gmail.com    kristoffer@terapikollektivet.no  

Jon Kåre Larsen.jpg

Jon Kåre Larsen

Tantra er for meg en livsfilosofi som gjennomsyrer hverdagen. Gjennom min praksis som massør, kurs- og workshopholder ser jeg hvilken umiddelbar effekt som tantriske metoder og verktøy har på mennesker.

Oppsummert i en setning: «Verden trenger flere folk som har det godt og som derfor har mer å gi til andre…»

Tantramassør-utdannelse i regi av InnerLife i Norge. Tantralærerutdannelse i regi av InnerCamp-akademiet.

Telefon: 90206997    E-post: relax@forestretreat.no     Hjemmeside: www.hverdagstantra.no     www.forestretreat.no

Circle of sound - Frans og Grethe - .png

Grethe Midgaard Torrissen og Frans Hamer fra musikkduoen Circles of Sound

Circles of Sound er kjent for mytiske toner, nordisk ursang og meditativ musikk. I tillegg til konserter i Norge og Nederland, holder de jevnlig gongbad/meditative konserter i Emanuel Vigeland Museum i Oslo.

 

Vi er lidenskapelig opptatt av å treffe en livsnerve og et magisk rom med musikken vi skaper.  Vi tror på kraften av ærlighet, kjærlighet og å sette det stagnerte i sirkulasjon. 

Frans Hamer er multiinstrumentalist og musikkterapeut. På en imponerende måte kan han veksle mellom instrumenter som fløyte, gitar, harpe, hangdrum, didgeridoo og piano, og har en egen evne til å treffe livsnerven og det meditative med musikken. Frans har arbeidet med mennesker i alle faser av livet og har lang erfaring fra tantrisk livsvisdom med Jojo van der Kooij (Stichting Meer Mens), The New Tantra og Math Schwenteck og han er utdannet yogalærer. 

Grethe er musiker, yogalærer (hatha yoga, kundalini yoga og terapeutisk yoga) og har lang bakgrunn i tantrisk livsvisdom bl.a. fra Shalini Lind og Math Schwenteck. Hun har arbeidet som forsker og klima- og miljøbyråkriat. I hele sitt voksne liv har hun brukt meditasjon, yoga og tantrisk livsvisdom for å komme i kontakt med de finere vibrasjoner i livet, og som støtte for en ærlig og åpen livsutfoldelse.

De bor og driver gården og kursstedet Circles of Sound Ecofarm

Kristina Manpriya.jpg

Kristina Manpriya

Mens yoga handler om “hvem er jeg i møte med meg selv”, så handler tantra mer om “hvem er jeg i møte med den andre”. Tantra er for meg et verktøy for ekspansjon. Alt som i etterkant gir en form for ny bevissthet, utvikling og følelse av flyt i energien er tantra for meg, spesielt kroppsarbeid. Tantra er kunsten å se det guddommelige og finne nytelsen i å være i polaritet og dualitet (gjennom f.eks powerplay) såvel som i opplevelsen av å være i ett med alt langt forbi det vi kan forstå.

Min utdannelse innenfor tantra er «White Tantra» fra kundalini yoga (Anand Raj), tantrisk filosofi (Shalini Lind), somatisk tantra terapeut (Lin Holmquist), Potensial Psykologi/familiekonstellasjon terapeut (Olaf Rademacher) og powerplay og tantriske tau (Andy Buru).

Jeg tilbyr sesjoner i tantra terapi og tau, kundalini yoga og vokale lydbad, samt online-kurs og in person helge-retreats mot stress og stagnasjon.

på vakaheim vertikal.jpg

Torstein Schiøtz Worren og Julie Maria Dahl

Julie og Torstein brenner for relasjonsarbeid, personlig utvikling og spirituell vekst og oppvåkning. De har fokus på autentisitet og ekthet, og søker alltid det som ligger bak fasaden og måtene vi gjemmer oss på fra oss selv og andre.

 

Nøkkelordet i hvordan de jobber med seg selv og andre er hva som EGENTLIG foregår. For det er gjennom total ærlighet i oss selv, og villighet til å stå ansikt til ansikt med både vår egen feilbarlige menneskelighet og spirituelle storhet, at utviklingen blir fullstendig. De har egen podcast "Naturen i deg og meg" om relasjoner, parforhold og egen utvikling. De jobber også hver for seg med henholdsvis kvinne- og mannsarbeid og hvordan det feminine og maskuline uttrykker seg i det spirituelle.

 

De holder parutviklingsretreat, sirkler, meditasjonsretreat og samlinger for personlig utvikling på Vakaheim utenfor Oslo, inkludert veiledning for par, personlig veiledning og terapi.

Telefon: 97079667   E-post: kontakt@vakaheim.no  Hjemmeside:   vakaheim.no

Barbara Bella Voltolini.JPG

Barbara Bella Voltolini

She is deeply fascinated by the mystery of Life. She is an holistic therapist with a solid background in trauma healing, shadow work and energy healing. After meeting Tantra, her whole life was transformed.

 

She got fully back into the wisdom of her own energy and her body. Now she loves to support the body in getting back into balance, releasing old traumas and stuck energy using different dearmouring techniques.

 

She has created an alchemic process in her own journey, facing her shadows, traumas and ego and transforming them into Awareness. Her mission is to support other people in doing the same.

 

She gives sessions and holds workshops both in Norway and Sweden.

Lotte Pia Stenfors.JPG

Lotte Pia Stenfors

Måten å være tilstede med det som er i egen kropp, opplevelse og impulser som jeg lærte i utdannelsene er en del av grunnlaget mitt både privat og i arbeidet. Det er en integrert del av hvem jeg er. Jeg tenker ikke spesielt over det som tantrisk eller snakker mye om det nødvendigvis, men har satt det inn i en større ramme av min kunnskap og filosofi.

Jeg er utdannet sertifisert tantrabehandler, yonimappingterapeut fra CHAI. To år som undervisningsassistent der pluss undervist som gjestelærer. 9-måneders forløp med Shakti Malan før det.

Jeg tilbyr terapiforløp 1:1 og for par, undervisning både for grupper, organisasjoner og firmaer. Foredrag, workshops. Mitt felt er relasjonell neurobiologi og tilknytning, grenser og behov og seksualitet.

Telefon: 93432020      E-post:  lotteps@gmail.com      Hjemmeside:   www.facebook.com/livoglyst

Anette Lunde Kristensen bilde.jpg

Anette Lunde Kristensen

Jeg har meditert daglig i seks år, og startet å utforske tantra som supplerende vei for et par år siden. Praktiserer tantra regelmessig sammen med min livspartner for å oppnå en dypere tilknytning både til mennesker og verden.

Utdannet PUST (Hatha) yoga instruktør 2011

Har ukentlige yogagrupper både privat og kommunalt. Tilbyr nakenyoga via Oslo Naturistforening.

E-post: anette@kronisksyk.no     Hjemmeside: www.kronisksyk.no

Mette Silja Marianne.jpg

Telefon: 90654294      

E-post:  post@tantrasenteret.no     

Hjemmeside:   tantrasenteret.no

Tantrasenteret i Oslo. Marianne Aasmoe, Mette Torgerstuen og Silja Hage

Tantrasenteret i Oslo forbinder seg til tantra som en visdomsvei. Vi opplever  livet på jorda som hellig! Slik blir hvert enkelt menneske en verdifull og likeverdig del av en helhet.

Tantra er læren om energisystemet vårt. Og om hvordan energi stiger i kroppen vår ved sann nytelse. I motsetning til begjæret og forbruket vekkes den sanne nytelsen av sanseligheten, skjønnheten, gleden og dypest sett av det hellige. Sann nytelse erfares fra hjertet og er en essensiell del av en tantrisk massasje.

Det hellige skjer mellom deg og meg og livet vårt på jorda! Kontakten med livsenergien skaper vi midt inne i kjernen av ethvert øyeblikk, likegyldig om det vi møter er smertefullt eller gledesfyllt. Er det sant, er det skjønt. Og er det skjønt, er det også sant.

 

Vi har 20 år erfaring innen spirituell coaching og terapi, derav de siste 10 år i tantrisk fordypning og utdannelse hos Shalini Lind ved InnerLife-Akademiet for Tantrisk Visdom. 

De tilbyr workshops i tantrisk massasje, individuell parveiledning, tantrakvelder, utvekslingsevents og individuelle sesjoner i tantrisk massasje, coaching og terapi

martin i Skive.jpeg

Martin Nygaard

Jeg har allsidig og bred erfaring med tantra i hverdagen og har holdt kurs og grupper for menn, samt
bidrat med kurs for single og par.

Jeg har gått på alle ulike kurs i The New Tantra og begynte der i 2011

Jeg tilbyr månedlige samlinger for menn som ønsker å gå dypere med seg selv

Telefon: 90162260      E-post:  nygaardm@gmail.com      Hjemmeside:   Hurra.no

lina og Grethe - Grethe Fremo-Bjørn.jpg
Lina og Grethe - Lina Lind_edited.jpg

Grethe Fremo-Bjørn og Lina Lind

Grethe: er sertifisert tantra massør fra Pola Vida – Tantra & Sensuality. For meg handler tantra om å komme i dypere kontakt med meg selv, bli kjent med egne ønsker, behov og grenser og å være trygg i gi uttrykk for disse. Fra denne tilstanden kan jeg komme i dypere kontakt med andre.

Jeg tilbyr tantra massasje (singel, 4-hånds og par), 1-1 energihealing & coaching sesjoner, workshops og retreats.

Telefon: 977 56 421      E-post:  grethe@coachgrethe.com      Hjemmeside:   www.coachgrethe.com

Lina: er tantramassør og holder på med en Sacred Tantric Priestess utdannelse. Jeg er utdannet RYT 500 yogalærer og har tatt to runder med Terapeutisk yogautdannelse med fokus på yoga og meditasjon i møte med traume og angst. 

Tantra hjelper meg å se hvor i livet mitt det fortsatt er litt trangt og hvor jeg har sperrer og begrensninger.  Gjennom min egen healing reise har jeg lært mange verktøy som jeg nå vil dele med andre. 

Telefon: 461 53 511      E-post:  lina.lind@hotmail.no      Hjemmeside:   shininglighttantra.com

Kristine Stray-Knudsen.tiff

Kristine Stray-Knudsen

Jeg går tantrisk fordypning årsstudium hos Shalini Lind, og deltatt på massasje kurs, womens wisdom og nå fordypningskurs i tantrisk livsvisdom. Tidligere har jeg fullført NLP practitioner og master practitioner hos The Paradigm Academy, Enhetsterapi og livsmestring hos Audun Myskja. Integral Terapi hos Tempelgården, Reiki kurs hos Medissage. 

Jeg er utdannet Biodanza lærer ved Norsk Biodanzaskole og har fasilitert biodanzagrupper i 3 år. I Januar 2024 startet jeg opp senteret Biodanza Today på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Biodanza viser meg igjen og igjen hvor rikt, nyansert og foranderlig livet er. De siste årene har jeg erfart at Biodanza og tantrisk livsvisdom har mange likhetstrekk.

Jeg tilbyr ukentlige Biodanza timer og worskshops innen Biodanza i Tønsberg

Telefon: 91785233      E-post:  kristine@lifemagic.no      

Helene Bohler_edited.jpg

Helene Bøhler

Dans, bevegelse, meditasjon og kreativitet har gjennom livet vært min vei for å komme i dypere kontakt med kroppens tilstedeværelse; med integritet, grenser, uttrykk og iboende godhet.

Jeg oppdaget Tai Chi i 1998, og har siden fordypet meg i essensen av bevisst tilstedeværelse, flyt, og naturlig uttrykk. I over 20 år har jeg undervist Tai Chi/Chi Kung, TMW og Soul Moves; i Skottland, England og Norge, i organisasjoner, på retreats og i private grupper. Jeg inspireres av Jan Day’s Living Tantra, og har fulgt både henne og andre tantra lærere, og det er spennende å kjenne det universelle fellesskapet med essensen av Tai Chi. 

Jeg er også kunstner med mangfoldige kreative uttrykk. Særlig elsker jeg dans, musikk og massasje.

E-post:  helene.c.bohler@googlemail.com      

Terje Olsen _edited.jpg

Terje Olsen

Terje er en middelaldrende offiser og fysiker som gjennom tantra oppdaget at verden er mye større (og mer spennende) enn han trodde. Han er på deltid velværemassør, tantrisk massør og coach ved Tantrasenteret i Oslo og tenker at veien er målet. Han tar fordypningskurs i Tantra hos Shalini på Innerlife og elsker å lære fra alle kilder.

Telefon: 92840497    E-post: terje@godeffekt.no     Hjemmeside: tantrasenteret.no

Monica Josefine Hjelle.jpg

Monica Josefine Hjelle

Hun er utdannet økonom og psykoterapeut og har jobbet som tantrisk massør og veileder siden 2015. Hun jobber med tantrisk massasje i Oslo, Bergen, Stavanger, Porsgrunn og på gården sin i Nordfjord.

Monica Josefine brenner for å formidle kunnskap om tantra og tantrisk seksualitet og holder jevnlig tantrakvelder, kurs og foredrag om disse temaene. Sammen med Renate Hetlevik Andersen lager hun podcasten Tantrika der de deler av sine erfaringer med tantra. Du finner link til podcasten og mer informasjon om henne på hennes nettside

 E-post: info@monicajosefine.com      Hjemmeside:   www.monicajosefine.com

Anders Wilmann.jpg

Anders Wilmann

Han er sertifisert yogalærer med over 20 års erfaring. Gjennom det meste av livet har selvutvikling vært hans hovedfokus. Han har tilegnet seg kunnskap gjennom sertifiseringer, personlig utforskning, studier av litteratur og deltakelse i ulike workshops og kurs i løpet av det siste tiåret. Hans bakgrunn er mangfoldig og inkluderer roller som personlig trener, utøver av massasje og kroppsarbeid, kampsportutøver, yogi og meditasjonsentusiast. I de siste årene har hans fokus vært på arbeidet med Embodied Intimacy.

Anders er lidenskapelig opptatt av menns arbeid og relasjonell teori. Han fasiliteter workshops og retreater, samt coaching for enkeltpersoner og par. Han leder også menns samlinger der de utforsker temaer som brorskap, skyggearbeid, integritet og personlig vekst. Han har erfaring med praksiser som Circling, Forum, Authentic Relating, Radical Honesty og Nonviolent Communication (NVC).

 

Anders er vert for Furtebua, en podcast som fokuserer på selvutvikling for menn. Han har også etablert Mannfolk.org, en organisasjon dedikert til mannsarbeid og menns psykiske helse her i Norge.

Mira Favoritt India_edited.jpg

Mira Tveitane

For meg har livet vært og er fortsatt en sirkulasjon av energien i det vi kaller traumer og tantra;
de to store polene i livet, energidansen vi alle opplever i større eller mindre grad. Denne utvekslingen inviterer hver enkelt av oss til åndelig oppvåkning og healing. En stadig venden hjem til oss selv og en stadig vakker utfoldelse av hvem vi er, alene og sammen. Dette Møtet som skaper og alltid er det samme - uendelig hvile, sannhet, kjærlighet, skjønnhet, glede.....!

Jeg har arbeidet mest med healing av flergenerasjonelle- og karmiske traumer og samtidig gjennom 20 år bygd opp en tantrisk praksis med innvielser fra blant gamle Mesopotamia, India, Frankrike, England og nå snart Egypt. Jeg skriver navnene på landene for jorda, Gaia, holder visdommen mer enn noen! Hun er den som mest av alt er min lærer.

Jeg sitter i styret i Tantrasenteret i Oslo. Her jobber jeg og tar imot 1:1 og holder kurs innen Sacred Womb Awakening, Sjelens mysterier, Rosens mysterier og tantriske konstellasjoner/oppvåkningsfeltet. Jeg holder også et lengre forløp som går over to år, Sacred Rose - Body Prayer.

Telefon: 41105653  

E-post: mira.tveitane@gmail.com    

Hjemmeside:

https://www.miratveitane.com/

Nanne Emelie Andersen_edited.jpg

 E-post: mail@nanneemelie.com     

Hjemmeside:   www.somahelse.no

Nanne Emelie Andersen

Hun er utdannet sanger, musiker, lydterapeut, samt yoga-, meditasjonslærer og kraniosakral terapeut (kropsterapi). I Gongbad og lydreise fletter hun sin erfaring innen meditasjon, healing, lydhealing sammen med sin erfaring som sangerinne og musiker. Slik skaper hun et meditativt rom med musikken, som vil invitere deg inn i dyp avspenning og restitusjon. 

Nanne Emelie har praktisert yoga i over 20 år. Meditasjon har vært en naturlig daglig praksis og følgesvenn for henne allerede fra hun var barn. Som kraniosakral terapeut har hun en stor lidenskap for å arbeide med bindevevet, og fletter viten om dette inn i hennes undervisning, meditasjon og lydbad. Nanne Emilie skaper med dette en myk tilgang til både kropp og sinn.

Hun tilbyr yoga, retreats, kropsterapi, meditasjon og lydreiser i både Norge og Danmark

Daniela.jpeg

Daniela Torp

Jeg er sertifisert i Sexological Bodywork og jobber både med individuelle og med par. Jeg er også
sertifisert i svangerskaps-veiledning, og har jobbet tett med vordende foreldre.

Min utvikling foregår hele tiden, ikke bare gjennom å oppdatere meg på fagfeltet, men også
gjennom å praktisere yoga og gjøre pusteøvelser.

Jeg tilbyr private konsultasjoner, jeg gir forelesninger i skolen og på konferanser, og jeg stiller opp i
media.

Telefon: 468 17 511   E-post:  info@danielatorp.com    Hjemmeside:  https://www.danielatorp.no/

oransje logo (600 × 600 px).png

Sven-Erlend Anderssen

Jeg lever i et Tantrisk forhold med min samboer Anette, hvor vi er hverandres slipestein og partnere for personlig vekst gjennom skyggearbeid, relasjonsarbeid og Tantrisk praksis.

Jeg er Breathwork-lærer innenfor forskjellige tradisjoner, Buteyko, Wim Hof og Somatic Breathwork, med vekt på pusteteknikker for Traume-release og bedre respiratorisk funksjon. Jeg er også Mindfulness-lærer og meditasjonslærer med erfaring fra mange år i Buddhistisk praksis. Jeg begynner på en utdannelse i Tibetansk Tantrayana Tsa Lung Thigle (form for Tibetansk Kriya Yoga og healing) etter Jul

Jeg driver ukentlige timer med Breathwork og meditasjon i Son

Telefon:    E-post:      Hjemmeside: 

bottom of page